sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun liikkumisia ja pohdintoja

Moi! Viikonloppu meni liikkumisten suhteen aika mukavasti, vaikka yöelämässäkin tuli käytyä. Kaikenkaikkiaan tehokas viikonloppu: paljon ehti tehdä mutta myös rentoutua, ja mikä parasta, pysyin liikuntasuunnitelmassa.

Kierreltiin lauantaiyönä Satun kans Kallion kuppiloita - tässä jo matkalla kotiin. Meille tuli muuten myös tehokasta reippailua, kun sekoiltiin liikennevälineiden kanssa. :)
Miettiessäni vaatetusta iltaa varten otin testimielessä kuvan ja järkytyin. Mun käsivarret ei oo enää kauniit, vaan jotenkin isot ja miehiset. Omiin silmiin peilistä katsottuna kädet näyttää mielestäni aivan tavallisilta, en edes erota mitään lihaksia, mutta kuvasta voi havaita jopa pientä suonen pullistelua. Sanoin kaverille, että näytän valkovenäläiseltä painonnostajalta, johon hän totesi, että ei sentään, pikemminkin liettulaiselta kiekonheittäjältä. :) Muut kuvat ei näyttäny käsien osalta noin karmeilta, joten ehkä tuo myös jotenkin vääristää mittasuhteita, toivon ainakin. En tiedä enää, mikä on totta ja mikä ei :D  Haluaisin kapoiset, mutta lihaksikkaat käsivarret. Nyt rasvakerros on ongelmana - käsivarret on lähinnä vaan isot eikä vähäiset lihakset erotu kauniisti. Kirjoitan tästä omasta mielestäni mielenkiintoisesta aiheesta joskus myöhemmin lisää, tämä oli vain pikainen reaktio asiaan. Tuossa vertailun vuoksi myös isompana mun profiilikuva, joka on oikeastaan vielä kamalampi.
Mutta siis niistä liikkumisista. Lauantaiaamuna kävin mun vapaiden viikonloppujen kohokohdassa eli bodypumpissa. Se on paras tapa aloittaa päivä - klo 11 jo treenit tehty ja koko päivä aikaa muuhun kivaan. Ja tulee energinen olo!  Sunnuntaina tunsin oloni ihan reippaaksi ja lähdin päivällä kiertämään hölkkäämällä Töölönlahden. Pasilasta kun tulee, lenkki vie aikaa noin 40-45 minuuttia. Eli varsin lyhyt hölkkä mutta sopiva päiville, jolloin haluaa ottaa kevyemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti