tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tänään on hyvä päivä

Hiphei!

Tämä vapaapäivä on ollut heti aamusta lähtien hyvä. Nukuin viimeinkin kunnolliset yöunet ja olin heti aamusta iloisella mielellä, koska tiesin, että tänään saan viimein treenata, viikon sairastelun jälkeen. Treeneillä on kyllä niin iso vaikutus omaan mielialaan. Pelkkä ajatuskin saa hyvälle tuulelle. Jos en pääse liikkumaan, olo on plösö ja saamaton, ajatuskaan ei oikein kulje. Olen kuin toinen ihminen, kun pääsen treenaamaan.

Lenkkiselfie talvelta.

Ehdin jo huolestua ja ärsyyntyä viikon levosta, kun mielessä on kuitenkin kaikenlaisia tavoitteita ja niitä varten pitää tietty liikkua. :) Mutta uskon, että saan menetetyt treenipäivät takaisin: Tänään on luvassa juoksuryhmän yhteislenkki. Keskiviikkona ja perjantaina ajattelin käydä bodypumpissa ja torstaina tekemässä alavartalotreenin salilla.  Lauantaina lähdenkin Lappiin, ja siellä luonnollisesti hiihdetään aamusta iltaan. Toki myös syödään hyvin ja rentoudutaan.

Takaisin ihanaan vapaapäivään. Aamupäivällä lueskelin kaikessa rauhassa blogeja sohvalla. Sekin on mulle rentoutumiskeino. Kiva lukea toisten samanmielisten ajatuksista ja treeneistä. Eilen oli muuten blogini yksivuotispäivä! Kylläpä aika rientää.
 
Päivällä ajattelin, että teenpäs bulgurisalaattia lounaaksi ja hieman myös pakastimeen myöhempää käyttöä varten. No, lopulta sitä tuli yhteensä viisi annosta. :) Kaikessa yksinkertaisuudessaan tähän versioon tuli bulguria, tonnikalaa, kurkkua ja tomaattia (kiitos Satulle ideasta). Bulgurin kanssa sopii hyvin yhteen myös kananmuna. Samalla innostuin myös tekemään savulohimunakasta illalle ja huomiselle.

Visuaalisuudella tämä annos ei pääse loistamaan, mutta hyvää oli.


Bulgurisalaattia on kyllä kätevää tehdä pakastimeen, koska se menee välipalana tai lounaana, sellaisenaan tai vaikkapa kalan / lihan kanssa. Loppuviikko on hetkinen, joten kätevää, että voi vain nappaista pakastimesta syötävää eikä tarvitse enää kokkailla. Rakastan myös munakkaita. Ne vasta käteviä onkin. Raikkaan salaatin kanssa mitä parhain iltapala.

Pakastimeen menossa.

Tässäpä vapaapäivän tunnelmia. Palaan blogin pariin viimeistään ensi viikolla Ylläksen-reissun jälkeen. Säätiedot lupailevat auringonpaistetta ainakin maanantaille ja tiistaille, ja luntakin kaiketi riittää hyvin, joten ei voi valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti