perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vapaapäivä ja uudet kengät & toppi

Vietin eilen vapaapäivää ja lähdin kaupungille ostamaan kaikkea mahdollista pientä puuttuvaa, lähinnä hiustenhoitoaineita. Sain kulutettua kaupungilla lopulta melkein seitsemän tuntia...

Onneksi sentään kaikki ei mennyt pelkkään materiaaliseen törsäilyyn, vaan kävin ruokkimassa myös kehoani Factoryssä. Olen varmaan ennenkin sanonut, mutta sanon uudelleen: Factoryn salaattibaari on ihan mahtava: valinnanvaraa on paljon eikä täytteiden määrässä todellakaan kursailla.Lounaan jälkeen menin hykerrellen Intersportiin. Käyn joskus siellä ihan vaan hakemassa ideoita omaan treenipukeutumiseen ja katsastamassa uusia tuulia. Käyn toki muissakin sporttiliikkeissä, mutta esimerkiksi Stadiumista en löydä juuri koskaan mitään omaan tyyliin sopivaa. Täytyy muuten myöntää, että nykyään laitan enemmän rahaa treenivaatteisiin kuin normivaatteisiin.

Tällä kertaa etsin uutta treenitoppia. Ostin tällaisen. Minulla ei taida olla yhtään tuollaista pitkää ja löysää toppia.


Käyn yleensä tsekkaamassa samalla myös juoksu- ja treenikenkäosaston ihan siltä varalta, jos sattuu olemaan vaikkapa tarjouksessa pienimpiä kokoja eli käytännössä 35 tai 35,5, koska noita kokoja on supervaikea löytää. No nyt oli. Nimittäin Asicsin Gel DS Skyspeed 3 -juoksukengät herkullisen sinisen ja limen väreissä.

Mietin tosi kauan, että tarviinko niitä. Muistin, että olin ostanut edelliset juoksukenkäni syksyllä mutta sehän olikin jo kesällä, joten periaatteessa joo, varmaan ne edelliset on aika kuluneet, kun olen juossut ympäri vuoden. Ja järkeilin, että ei siitä haittakaan ole, jos vaihtelee kaksien kenkien välillä, ja muutenkin eriväriset kengät tuo vähän vaihtelua pukeutumiseen. Toisaalta varmaan syksyllä hankin taas uudet, koska rakastan pinkin, roosan ja oranssin tms. sävyjä treenivaatteissa ja haluan pitää ne pääväreinä. Tämä on kuulkaas tarkkaa puuhaa tämä treenivaatteiden valinta. :)
Viimein seiskan aikaan illalla olin kotona. Lepäsin rättiväsyneenä sohvalla tunnin verran, mutta sen verran poltteli, että oli pakko päästä kokeilemaan vielä uusia kenkiä. Kävin hölköttelemässä kevyesti Töölönlahden.ympäri. Hyvin toimi kengät näin ekalla kerralla.  Periaatteessa ne on tarkoitettu nopeavauhtiseen lenkkeilyyn, mutta menee varmasti ihan normivauhtisessakin juoksussa.Kello oli jotain yhdeksän, kun olin saanut lenkin tehtyä. Olin aika väsynyt. Tajusin, etten ole muistanut pitää lepopäivää liikunnasta sen jälkeen, kun palasin Lapista eli yli viikkoon ja sielläkin liikuttiin joka päivä. Ilmankos hieman askel painoi Töölönlahdella. Tänään on ohjelmassa vielä pitkänperjantain bodypump ja sitten aion huilia. Tänään on vielä myös vapaapäivä töistä, mutta muuten pääsiäisen menee töitä paiskien eikä haittaa ollenkaan. Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti