sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikon treenit ja pitkä lenkki

Tässä lyhyesti viikon treenit ja hieman fiiliksiä lauantain pitkältä lenkiltä. Nimittäin nyt on kiire – aurinko paistaa, joten pitää päästä ulos.

Tämä viikko on ollut täysi treenien suhteen, mutta ei ole tuntunut erityisen raskaalta.

MA: Juoksu 8 km

TI: Juoksu (yhteislenkki) 10 km

KE: Bodypump 55 min + 10 min. vatsat

TO: Salitreeni alavartalolle 1 h 10 min

PE: Lepopäivä

LA: Pitkä lenkki 22 km

SU: Bodypump + muutama eristävä pakaraliike

Tehtiin tosiaan kaverini kanssa lauantaina pitkä lenkki, 22 kilometriä. Lähdettiin liikkeelle Pasilasta, mentiin Mustikkamaalle, siitä Kulosaaren ja Herttoniemen kautta Viikkiin, sieltä Vanhankaupunginlahdelle ja Arabianrantaan ja takaisin Pasilaan. Tämä koko lenkki seurasi siis käytännössä merenrantaa, aika kiva! Olin ensimmäistä kertaa lenkillä Kulosaari-Herttoniemi-Viikki-akselilla. Mustikkamaa ja varsinkin Arabianranta + Vanhankaupunginlahti ovat ennestään tuttuja ja upeiksi tiedettyjä. Helsingissä on kyllä hienoja ja vaihtelevia reittejä. Kyllä täällä lenkkeilijän kelpaa olla. Harmittavasti otin vaan nuo pari kuvaa.Asetelmat lenkille ei ollu kovin hyvät. Olin nukkunut tosi huonosti ja ryvin itsesäälissä ajoittaisen unettomuudeni kanssa. Ärsytti, mutta lähdimme matkaan suunnitellusti. Arabianrantaan asti meni tosi hyvin, mutta sitten alkoi hiukan pistää. Tiedän onneksi ainakin itselläni toimivan keinon päästä eroon pistämisestä: ryhti suoraksi ja tosi syviä hengityksiä. Kilometrin verran pisti mutta sitten meni ohi. Yleensä en kärsi pistämisestä, mutta ehkä huonosti nukuttu yö vaikutti. Ei ollut lenkki ihan helpoimmasta päästä, mutta ei vaikeimmastakaan.

Minulla oli jalassa uudet juoksukengät, joita olin käyttänyt vain kerran. Ei olis pitäny laittaa heti pitkälle lenkille, mutta koska olen pöhkö, tein sen kuitenkin. Loppumatkasta tunsin hiukan poltetta jaloissa, mutta ajattelin, että sehän on ihan normaalia ajettaessa kenkiä sisään. Kun tulin kotiin ja otin kengät pois, ne oli ihan veressä! Oikeen hirvitti ottaa sukat pois. Ajattelin, että toivottavasti ei oo kynsi irronnu, mutta ei, ihan vaan hiertymiä jaloissa. Yleensä mun jalat tottuu tosi nopeasti juoksukenkiin eikä tule mitään ongelmia.Lenkistä jäi han hyvä fiilis. Onneksi kaveri kysyi mukaan, niin tuli lähdettyä. Olen niin mukavuudenhaluinen juoksemisen suhteen, että mieluusti menisin aina vaan sen kymmenen kilometriä samalla vauhdilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti