lauantai 18. lokakuuta 2014

I love me -messut & löydöt

Tässäpä hieman tunnelmia I love me -messuilta, joilla olin lauantaina. Sattui käymään niin iloisesti, että voitin kerrankin jotain arvonnassa eli siis messuliput, joten tuli todella sitten tänä vuonna mentyä. Messujen fokuksessa olivat lähinnä kauneus, terveys ja muoti.

Teemoista etenkin terveys kiinnosti. Oli kyllä mielenkiintoinen päivä ja paljon katseltavaa. Itseäni kiinnostivat eniten treenijutut ja superfoodit. Kiertelin siis erilaisia kojuja, tutustuin uusiin ravintojuttuihin jne. Luennoille en jaksanut osallistua, en edes sen vertaa, että olisin ottanut selville, että mitä siellä oikein on. No sen tiesin kiitos Nyt-liitteen että ohjelmassa on "homeopatia, nykyajan lääketiede". :D Tarviiko sanoa enempää...

Lauantaina päivällä ihmisiä oli hirveän paljon, liikaa minun makuuni. Tuntui, ettei meinannut sekaan mahtua. Iltapäivällä tilanne alkoi rauhoittua ja oli paljon mukavampi käveleskellä siellä. Pidin myös vähän nolona sitä, että ihmiset tunkivat kyynärpäätaktiikalla maistiaisten perään. Aivan niin kuin niiden maistiaisten tarkoitus olisi korvata tyyliin lounas ja niin kuin ne loppuisivat minä hetkenä hyvänsä. Huoh, niin suomalaista, että pitää saada kaikki ilmainen, mikä vaan irti lähtee...

Treenivaatteista mukaan tarttuivat ensinnäkin värikkäät trikoot (ne ovat oikeasti selvästi vihreämmät ja muutenkin kivemman näköiset kuin kuvassa). Hassua sinänsä, koska vannon yksiväristen trikoiden nimeen ja nykyajan oudot kuosit ovat näyttäneet omiin silmiini lähinnä naurettavilta. En tiedä, mikä minuun meni, mutta toivotaan, että vaihtelu virkistää. Lisäksi löysin kivat urheiluliivit ja juoksulakin.Ravintopuolelta lähti mukaan chia-siemeniä, mustaa riisiä, Quest bar -proteiinipatukka, lisä- ja säilöntäaineetonta leipää ja teetä. Chia-siemeniä olin ajatellut muutenkin ostaa, koska haluan kokeilla niitä sämpylöissä ja puurossa, ja Quest barit ilman lisättyä sokeria on mun uusi suosikki (tämä sokerilakkolainenkin voi syödä, kun ei ole sitä karttamaani lisättyä sokeria).
Kauneusosastoilta ostin luomivärin ja kosteusvoiteen + sain yllärilahjana ripsarin. Olisi siellä ollut kaikkea kivaa kokeiltavaa. Manikyyrejä, hierontoja, kampauksia, meikkauksia jne. Meikki tai kampaus olisi kiinnostanut, mutta koska en ollut menossa illalla ulos, niin tuntui turhalta tälläytyä. Ai niin, no kävinhän minä laitatuttamassa kulmakarvani (muotoilu ja kynällä väriä), mutta en oikein tykännyt lopputuloksesta. Minullahan on luonnostaan ihan ihonväriset kulmakarvat ja värjään ne säännöllisesti itse. Jotenkin sitä on oppinut omaan tyyliin niin, että tavallista huomattavasti paksummat kulmakarvat tuntuivat aika oudoilta. Kuvan kulmakarvat ovat maskeeraajan työn tulosta.

Minullehan kävi muuten niin nolosti, että unohdin koko muotipuolen. Juuri kun ovet olivat menossa kiinni, niin huomasin, että ai jaa, tuolla on tuommoinenkin. No ei se mitään, en olisi tarvinnutkaan sieltä varsinaisesti mitään. Yritän nyt käyttää vanhoja vaatteita enkä haalia uusia.

Tällaista tänään, nyt sämpylänleivontaan ja pumppiin. Mukavaa sunnuntaina kaikille, niin töissä kuin vapaillakin oleville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti