maanantai 3. kesäkuuta 2013

Motivaatiota melkein liiankin kanssa

Heippa!

Motivaatiota treenaamiseen on yllin kyllin tällä hetkellä. Voisin olla koko ajan salilla ja lenkillä, pitäis melkein sitoa itsensä kiinni sohvaan - varmaan johtuu myös tästä auringon ja lämmön tuomasta energiasta. Olen pitänyt kaksi lepopäivää Japanista paluun jälkeen ja nekin ihan väkisin. Energian purkamiseksi on pakko kirjoittaa, vaikkei suoranaisesti ole juuri asiaa. :)

Motivaation ylläpitämiseksi harrastan aika paljon haaveilua ja kuvittelua. Ajattelen vaikka, että juoksen kevyesti kuin gaselli lenkkipolulla tai teen hauikset ennätyspainoilla. :) Se toimii. Tällaisen kuvittelun jälkeen ei malta pysyä paikallaan, vaan tekee mieli mennä kokeilemaan käytännössä. Lepopäivinä on aikaa tällaiselle haaveilulle ja fiilistelylle. Voi ikään kuin kerätä energiaa varastoon myös mentaalisella tasolla, ja se jos mikä on tässä hommassa tärkeää.

Intoa on tullut siitäkin, että olen lueskellut paljon liikuntablogeja ja viimein ehdin perehtyä ajatuksen kans myös uusimpaan Fit-lehteen. Ostin myös muutamia kesäisiä treenikamppeita virikkeeksi - suosittelen, jos rahatilanne sallii.


Fit-lehden jälkeen on vaan pakko tehdä jotain.

Niistä viime viikon treeneistä: Pari pumppia ja pari kertaa salin puolella. Siihen päälle parit kevyehköt juoksulenkit. Aika perusviikko siis. Ehkä olisin vähän enemmän halunnut lenkkeillä näillä upeilla ilmoilla, mutta näin tämä nyt meni käytännönkin syistä tällä kertaa. Treeni on purrut tosi hyvin parin viikon tauon takia, niin salilla kuin lenkilläkin. Näköjään se on uskottava, että tauko voi tehdä myös hyvää. 

Selkää treenaamassa.

Selälle lisää kyytiä.

Ettei nyt kaikki olisi ihan treeniä, niin on tällä viikolla myös rentoiltu, niin kuin kuvasta näkyy. Satun kans käveltiin ja kahviteltiin Hakaniemessä lauantaina.
Tämä nyt oli tällainen fiilispostaus. Ensi kerralla todennäköisesti asiaa ajankohtaisesta aiheesta eli vatsalihaksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti