sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tässä nämä nyt on – mun uudet nastalenkkarit!


Ihme on tapahtunut. Löysin viimein nastalliset juoksukengät! Nämä on suomalaisvalmisteiset Sarva Xero 2 W:t. Koko on 36, ja tilaa jää kärkeen turhan paljon, mutta onneksi lesti on kapea ja kengät tuntuvat jalassa napakoilta. Ne myös tuntuvat keveiltä mutta ei kiikkeriltä. Ulkonäkö väreineen on minusta ihana. Vielä en osaa sanoa mitään, kuinka toimivat ovat käytännössä. Toivotaan nyt oikein hemmetin liukasta, että pääsen testaamaan! :) Kun tulin eilen kaverin luota ja meinasin vetää ympäri, hihkaisin ilosta, että niillehän voi tulla jopa käyttöä tänä talvena. Toivottavasti lumi pysyy.


Pistin samalla kunnolla ranttaliksi ja ostin myös uuden juoksutakin. No oikeastihan tämä on hiihtotakki, mutta oli tarjouksessa ja olen iät ja ajat juossut hiihtotakilla vähän kireämmillä pakkasilla. Merkkikin on sama kuin edellinen hiihtotakkini: Björn Dählie. Tietääkö kukaan muuten, mitä eroa on ylipäätään hiihtotakilla ja talvikeleihin sopivalla juoksutakilla?


Ostopäätökseen vaikutti myös raikas ja kenkiin matsaava väri. Se tuo myös vähän uutta mun treenivärirepertuaariin, joka koostuu lähinnä pinkistä, mustasta, oranssista ja turkoosista.

Vingutin vieläkin lisää pankkikorttia ja ostin nämä herkullisen väriset treenikengät salille, Nike Air max fusionit. Limeltä kuvassa vaikuttava väri on oikeasti pikemminkin keltainen. Vähän isot nämäkin, mutta menettelee.
 


Uudet treenivaatteet on suuri ilo. Tykkään kierrellä urheilukauppoja ja vaan katsellakin vaatteita ja hakea ideoita omaan pukeutumiseen. Itse myös koen, että juokseminen ja salilla käyminen on sen verran halpoja harrastuksia, että rahatilanteen salliessa voi laittaa pankkikortin laulamaan ja saada uusista treenivaatteista lisäbuustia. En itsekään ostele kyllä mitään superhyperekstasitäjatätävaatteita (paitsi kenkiin panostan), mutta peruslaadukkaita kuteita kyllä.

On mukavampi treenata, kun vaatteet hengittää ja näyttää kivoilta. Siitä saa energiaa, ainakin allekirjoittanut. Jotenkin aina vaivaa, jos on jotain kulahtanutta treenikamaa päällä – tulee vähän löysä olokin. Multa puuttuu tällä hetkellä kunnollinen juoksulakki ja -hanskat, ja hieman kyllä ikävä olo, kun lakki hiostaa, pyörii päässä ja näyttää hassulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti