maanantai 7. lokakuuta 2013

Viikon treenit - jotain uutta, jotain vanhaa

Tervehdys!

Ajattelin nyt kirjoittaa viime viikon liikunnoista, koska tämä oli vähän erilainen viikko kuin yleensä. Uusia juttuja ja vanhoja tuttuja eri sykkeillä tehtynä. Tässä viime viikon treenit:

MA: Salitreeni alavartalolle (1 h) + CXWORX (0,5 h)
TI: Juoksuryhmän yhteislenkki, 10 km
KE: Bodypump (55 min)
TO: Lepo
PE: Juoksulenkki, 7 km
LA: Juoksulenkki, 8 km
SU: Kävely 7 km + juoksu korkeilla sykkeillä 3 km

Uutena treeninä kävin vatsaan, selkään ja pakaroihin keskittyneellä CXWORX-tunnilla sekä pitkästä aikaa kävelyretkellä. Lisäksi juoksuryhmän yhteislenkki oli viime viikolla itselleni normaalia kovempaa lenkkivauhtia ja tuntui jaloissa vielä seuraavanakin päivänä. Juoksin myös puuskutusmeiningillä muutaman kilometrin pätkän viikonloppuna. Hyvä kyllä kerrankin vähän haastaa itseään eikä aina lönkötellä omalla mukavuusalueella. Tekee hyvä kunnon kehitykselle ja myös motivaatiolle kokeilla jotain uutta.

Lauantaina juoksulenkillä.Olin viikonlopun perheen luona, ja käytiin lauantain juoksulenkin lisäksi tosiaan sunnuntaina yhdessä äidin ja siskon kanssa kävelyretkellä merkityllä polulla. En harrasta kävelylenkkejä, koska hölkkääminen on itselleni jotenkin luontevampaa ja kivempaa kaikella tapaa. Taitaa olla sukuvika: äiti kun sanoi sunnuntain kävelyretken jälkeen, että jalat ihan jäykät ja että juoksussa jalat tulee jotenkin rennommiksi ja notkeimmiksi. Mulla ihan sama juttu, merkillistä. Oli se kävely silti ihan mukavaa. Ei aina tarvitse repiä itsestä kaikkea irti, se olisi allekirjoittaneenkin hyvä joskus muistaa.

Tässä vähän kuvafiilistelyä ko. retkeltä. Oli upea sää: aurinko paistoi ja lämmin. Hyvä, että tällaisia merkittyjä reittejä on.
Kirjoitan toiste lisää CXWORX-tunneista ja juoksuryhmästä. Täytyy kerätä ensin enemmän kokemusta niistä. Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti