keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Salijumitusta

Tervehdys!

Salitreeni jumittaa nyt jostakin syystä. Joskus huomaan istuvani laitteessa ja olevani omissa ajatuksissani. Joskus ei tule edes kunnolla hiki.

Tykkään kyllä tälläkin hetkellä käydä salilla, mutta voiman kehittymisen kannalta jokin mättää nyt ja on keskittymisvaikeuksia. Treenit ovat olleet lähinnä voimaa ylläpitäviä. Ehkä sellainen samanlainen polte puuttuu kuin vaikkapa kesällä ja keväällä. Silloin painot nousivat suurempiin vähän väliä ja saatoin innoissani lähestulkoon hyppiä voltteja salitreenin jälkeen.

Olenkin katsonut parhaaksi hieman vähentää varsinaista raudannostamista ja keskittyä enemmän tällä hetkellä paremmin sujuviin bodypumppiin ja juoksemiseen.  Aion tehdä tulevinakin viikkoina salitreeniä, vain vähän vähemmän - vähintään kerran ja mieluiten kaksi kertaa viikossa - ja yrittää löytää kevään kaltaisen flow'n uudelleen, mutta en ota stressiä asiasta.

Ihmisillä on erilaisia vaiheita elämässään: joskus maistuu ja sujuu paremmin toinen laji ja joskus toinen. Silloin voi muuttaa hieman painopistettä. Kuulostella itseään ja hakea energiaa sieltä, mistä sitä eniten tulee ja mikä tuntuu parhaimmalta. Ja vaihtoehtojahan on.Tämän kummempaa kuvamateriaalia ei nyt ole. Kanssatreenaajat ovat vaikuttaneet kovin myrtseiltä - syksykö kenties masentaa - niin en ole viitsinyt kysellä kuvausapuja. Ostin muuten uudet treenihousut, jotka näkyvät kuvassa. Tykkään kovasti!

Laitetaanpa tähän loppuun nyt vielä kevennys. Olin taannoin Barcelonassa ja kun katselin kotona kuvia, olin vetää kahvit väärään kurkkuun. On siellä salilla jotain tehty, kun jalka näyttää noin jättimäiseltä, ainakin omiin silmiin. Ehkä ihan hyvä vähän vähentää voimatreeniä...Seuraavaan kertaan!

2 kommenttia:

  1. Mulle hampaiden pesu on ponnistus....

    VastaaPoista
  2. Oli mullekin kyllä kerran, aikaeron takia. Makasin sängyllä ja pesin hampaita. :)

    VastaaPoista