tiistai 7. toukokuuta 2013

Matkalle Japaniin - pieni tauko

Moikka höpönassut!

Olen lähdössä keskiviikkona Japaniin kahdeksi viikoksi. Mun piti ajastaa pari tekstiä, mutta valitettavasti en ole yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittaa. Niinpä joudun nyt jättämään blogin hetkeksi, mutta kun palaan, se jatkuu entistä ehompana.

Matkalaukku melkein valmiina.

Olen tullut siihen tulokseen, että tällä kertaa jätän lenkkitossut kotiin. Matkustaessani yksin Euroopassa otan usein lenkkarit mukaan, koska mikäpä olisi parempi tapa tutustua kaupunkeihin kuin lenkkeily. Nyt kuitenkin ajattelin, että koska kohde on sen verran eksoottinen ja aikaeroineen vaatii totuttautumista, niin jääköön nyt tällä kertaa kotiin (selityksiä, selityksiä). En myöskään oikein kykene näkemään itseäni lenkillä Tokion tai Kioton kaduilla.

Nämä mun luottolenkkarit jää nyt kotiin.

Yritän vielä omaksua sitä kamalaa faktaa, että treenit jäävät tosiaan tekemättä kahdeksi viikoksi. Olen yrittänyt parin viikon aikana treenata sitten sitäkin enemmän, etenkin lihaskuntoa. Takaraivossa jyskyttää, että toivottavasti en ota kovin paljon takapakkia tän parin viikon aikana. Mutta toisaalta ruoka on siellä kevyttä & puhdasta ja tulee käveltyä paljon, joten tuskin mitään peruuttamatonta tapahtuu. On kyllä muuten jännä juttu, että mitä enemmän treenaa, sitä enemmän huomaa olevan kaikenlaista tekemistä kropan kanssa ja sitä isommalta asialta tauko tavoitteellisessa ohjelmassa tuntuu. No, onneksi mikään ei estä tekemättä muutamia vatsoja tai punnerruksia ryokanissa. :)

Loppuun vielä alkuviikon tunnelmia kuvilla kerrottuna.

Tässä menossa salille.

Töölönlahti on kutsunut houkuttelevasti lenkkipolulle.

 Mun italialainen kämppis oli tehny tiramisua. Nam.


1 kommentti:

  1. Kyllä näyttää kuvan perusteella olevan tuo treenaaminen mieluista puuhaa, kun niin hymyissäsuin nainen matkaa kohti salia :P

    VastaaPoista