sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Esittelyä

Heippahei! Tässä on ensimmäinen postaus treeniblogiini. Kirjoitan blogissa treenaamiseen ja terveelliseen elämäntapaan liittyvistä asioista. Harrastan pääasiassa kuntosalia, bodypumppia ja juoksua, satunnaisesti muutakin.

Kuntoilen ainoastaan omaksi ilokseni, yksinkertaisesti koska pidän sitä ja saan siitä valtavasti energiaa.  Yritän tällä hetkellä etenkin parantaa lihaserottuvuutta, mutta myös kasvattaa lihasmassaa. Juokseminen - pitkäaikainen harrastukseni - on itselleni pikemminkin tällä hetkellä sellaista ulkoilmasta nauttimista, oikeastaan hölkkäämistä. Jonkinlaista rentoutumista ja aivojen nollaamista.

Idea blogiin lähti siitä, että on pitkään tuntunut siltä, että haluaisin toteuttaa kiinnostustani liikuntaan jollain muulla kuin pelkästään puurtamalla yksikseni salilla tai lenkkipolulla - "yksilölajehan" nämä omani periaatteessa ovat.  Niinpä ajattelin, että tälla tavalla voin jakaa kokemuksiani ja olla vaivaamatta jatkuvasti kavereitani sali- ja proteiinijutuillani :) - ja toivottavasti myös motivoida muita.

Teen vuorotyötä 24/7-työpaikassa, joten joskus saattaa olla vaikea suunnitella harjoituksia ja vaikka lähteä yövuoron jäljiltä nukutun päivän jälkeen treenaamaan ennen seuraavaa yövuoroa - yleensä tosin ei. :) Tämäkin aspekti tulee varmastikin jossain määrin esille blogissa.

Olen ihan itseopiskellut kuntoilija - mitään koulutusta siihen ei ole, joten nämä ovat vain omia päiväkirjamaisia pohdintojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti